Cercetare și dezvoltare

În fiecare an investim în activitati de cercetare și dezvoltare din domeniul medical iar numărul de angajați din acest segment al companiei noastre este în continuă creștere. Produsele noastre se bazează pe cele mai inalte standarde de calitate și siguranță.

Cooperare internațională

Ne extindem activitatea de cercetare și dezvoltare cooperând cu parteneri externi din întreaga lume pentru obtinerea licențelor de cumpărare și vânzare și in proiecte comune de cercetare și dezvoltare.

Laboratorul nostru propriu

Dotat cu o gamă tehnologică completă de ultimă generație, permite utilizarea tehnologiei avansate la toate formele farmaceutice: solide, semi-solide și lichide (incluzând comprimate, drajeuri, capsule gelatinoase tari, granule, pulberi, creme, unguente, geluri, suspensii, siropuri, picături).

Produse inovatoare

Activitatea noastră de cercetare și dezvoltare genereaza produse inovatoare. Suntem prima companie din lume care a modificat categoria de disponibilitate a meloxicamului - un analgezic eficient și sigur - de la medicament pe baza de rețetă la medicament fara prescriptie medicala. De asemenea, am fost primii din Europa care au introdus medicamente fara prescriptie cu 100 mg de furagin.

Colaborarea cu comunitatea academică

Proiectele noastre se bazează pe progresul propriu și pe cooperarea cu alte instituții, inclusiv Institutul de Cercetare Farmaceutică, Centrul de inovație Jagiellonian, Universitatea de Tehnologie din Poznan, Universitatea de Tehnologie din Varșovia, Universitatea Medicală din Gdańsk și Universitatea Medicală din Łódź . În acest domeniu, colaborăm, de asemenea, cu experți în diverse domenii ale științei, precum și cu medici și farmaciști.

Laboratorul nostru propriu

Avem propriul nostru laborator de cercetare și dezvoltare, care este dotat cu echipamente de ultimă generație care permit utilizarea tehnologiei avansate la dezvoltarea unor produse avansate, pentru toate formele formele farmaceutice: solide, semi-solide și lichide (incluzând comprimate, comprimate filmate, drajeuri, capsule gelatinoase tari, granule, pulberi, creme, unguente, geluri, siropuri, picături.

Cooperare internațională

Ne extindem activitatea de cercetare și dezvoltare cu parteneri externi din întreaga lume pentru obtinerea licențelor de cumpărare și vânzare și in proiecte comune de cercetare și dezvoltare.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica de confidențialitate