Avem sănătatea în minte

Acest slogan este cartea noastră de vizită - semn că personalul Aflofarm face tot ceea ce îi stă în putere pentru a se asigura că activitățile noastre sunt concentrate asupra sănătății oamenilor. Susținem sănătatea nu doar prin producția de medicamente, ci și prin cercetarea și dezvoltarea proiectelor farmaceutice și de medicină, a relațiilor cu comunitatea științifică sau cu Fundația noastră Aflofarm, al carei principal obiectiv este promovarea unei vieți sănătoase și a unei atitudini de prevenție. Sănătatea oamenilor este nucleul tuturor activităților noastre și cel mai important obiectiv al nostru. Acționăm „Cu sănătatea în minte”.

 

Misiunea noastră reflectă rolul nostru în comunitate.

Suntem o companie farmaceutică care dorește să îmbunătățească calitatea vieții umane și a sănătății și facem tot ce putem pentru a produce și perfecționa produsele noastre pentru a răspunde nevoilor consumatorilor noștri.

 

Viziunea noastră arată unde vrem să fim în câțiva ani.

Vrem să avem cea mai bună reputație între toate companiile farmaceutice din Polonia și să ne extindem activitatea pe categorii de produse noi și sa dovedim acelasi lucru si in Romania.

Compania lansează producția de medicamente

1991

Compania își modernizează fabricile în conformitate cu standardele de certificare GMP

2005

Aflofarm crește tot mai repede de la an la an și își consolidează pozitia de lider pe piața medicamentelor fără prescripție

2019

Istorie

Compania noastră a fost fondată în 1989 ca Aflopa. De atunci, în ultimii 25 de ani de funcționare, ne-am alăturat liderilor pieței farmaceutice din Polonia. Vedeți cum ne-am schimbat de-a lungul anilor.

Află povestea noastră
Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica de confidențialitate