Aflofarm

Aflofarm este una dintre cele mai mari și mai recunoscute companii farmaceutice din Polonia, și operează în domeniul îngrijirii sănătății timp de treizeci de ani. În acest timp, am lansat pe piață peste 115 mărci de produse. În prezent suntem liderul pieței de produse farmaceutice fără prescripție din Polonia cu mărci precum Desmoxan, Neosine și Dafurag.

Citiți mai multe despre noi

Nr 1
pe piața medicamentelor fără prescripție în Polonia

Suntem una dintre cele mai mari companii farmaceutice din Polonia și liderul pieței OTC începând cu anul 2012.

115+
mărci de produse

Oferim un portofoliu extins de produse, inclusiv medicamente cu și fără rețetă, dispozitive medicale, produse cosmetice și suplimente alimentare.

1000+
angajați în Polonia

Succesul Aflofarm vine în principal din partea angajaților noștri. Personalul nostru include farmaciști, medici, biotehnologi, tehnologi și oameni de marketing.

30
țări în care produsele noastre sunt prezente

Afacerea noastră se bazează foarte mult pe comercializarea produselor noastre în afara Poloniei - produsele noastre sunt disponibile în 30 de țări din întreaga lume.

Avem o abordare cuprinzătoare a pacienților

Avem grijă completă de pacienți și îi ajutăm cu sănătatea, dispoziția și condiția fizică. De asemenea, oferim produse de frumusețe și igienă personală.

Vezi produsele noastre

Calitatea este prioritatea noastră

Toate medicamentele și produsele noastre sunt fabricate pe linii tehnologice care garantează calitatea superioară a produselor, în conformitate cu bunele practici de fabricație.

Aflați mai multe despre calitate la Aflofarm

Ne asumăm responsabilitatea

Responsabilitatea socială este o prioritate în practicile noastre de afaceri de zi cu zi. Am înființat Fundația Aflofarm în Polonia pentru promovarea sănătății și a oferi ajutor celor care au nevoie. De asemenea, acordăm o atenție deosebită comunității noastre locale. De ani de zile muncim în beneficiul orașului Pabianice, casa companiei noastre.

Aflați mai multe despre responsabilitatea socială în Aflofarm

Suntem o companie poloneză cu distributie la nivel global.

Comercializăm produsele noastre în 30 de țări din întreaga lume, inclusiv Ungaria, Republica Cehă, România, Bulgaria, Turcia, Regatul Unit, Vietnam, Grecia, Statele Unite, țări post-sovietice precum Georgia, Belarus, Ucraina, Turkmenistan, Azerbaidjan și ţări din Orientul Mijlociu precum Irak, Emiratele Arabe Unite și Kuweit.

Medicamentele noastre sunt făcute de către oameni

Îmi place cât de deschiși sunt directorii Aflofarm către idei noi, adesea neconvenționale, motiv pentru care suntem capabili să dezvoltăm produse noi și inovatoare.

Małgorzata, Tehnolog Senior Forme Lichide

În Aflofarm poți conta pe toată lumea, indiferent de poziție. Prin urmare, oamenii sunt cea mai importantă valoare a acestei companii.

Maciek, Brand Manager

Un medicament nou inseamnă sute de ore de control al calității, testare de laborator și producție. Dar pentru faptul că știu că ajutăm pe cineva, îmi este imposibil să înlocuiesc această muncă pe care o fac cu oricare alta.

Magda, Specialist Validare

1000+
angajați

În Aflofarm avem profesioniști din diverse domenii, care lucrează în laboratoarele noastre, birouri, fabrici și pe teren.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica de confidențialitate