Logo Fundacji Aflofarm

Fundația Aflofarm

În Aflofarm, vrem să împărtășim succesul comunității noastre celor care au nevoie de ajutorul nostru. De aceea, în 2017 am înființat „Fundația Aflofarm”

Obiectivul principal al Fundației Aflofarm este să sprijine asistența medicală, să promoveze asistența medicală preventivă și viața activă și să popularizeze informatii despre farmacii și medicamente.

De asemenea, dorim să folosim bazele pentru susținerea cercetărilor și inițiativelor care contribuie la dezvoltarea științifică în aceste domenii

Pe lângă obiectivul principal, fundația va continua să își îndeplinească obiectivele secundare, care pe termen lung vor îmbunătăți calitatea vieții oamenilor din lumea din jurul nostru. Aceste obiective includ campanii în beneficiul protecției mediului și promovării educației și sportului. Sperăm că munca noastră poate adăuga noi cărămizi la prosperitatea comună și va ajuta la dezvoltarea atitudinilor sociale adecvate și sănătoase.

Pe 10 ianuarie 2018, Fundația Aflofarm a lansat prima sa campanie socială, “Nu Arde la Inceput”. Scopul principal al campaniei este promovarea atitudinilor anti-fumat în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, în special pentru a combate utilizarea primei țigări. Organizatorul campaniei este Fundația Aflofarm, iar campania va acoperi segmente cheie din mass-media din Polonia: presa, televiziunea, radio-ul și media socială. Patronatul campaniei include Ministerul Educației Naționale. Mai multe informații despre acest subiect pe site-ul campaniei niespalsienastarcie.pl

Activitatile Fundatiei

Promovarea unui stil de viata sănătos

Sportul este sănătate! O știm bine, motiv pentru care sprijinim ingrijirea preventivă a sanatatii prin sprijinirea evenimentelor sportive: alergarea și alte evenimente sportive cu un scop nobil.

Lupta cu nicotina

Lupta împotriva nicotinei este unul dintre obiectivele principale ale Fundației Aflofarm. Suntem foarte implicați în aceasta, conduși chiar de președintele companiei. Ne angajăm în multe domenii ale luptei împotriva țigărilor - nu doar prin medicamente pentru tratarea dependenței de nicotină (Desmoxan / Defumoxan), ci și prin campanii sociale desfasurate la nivel national in Polonia, prin sprijinirea oncologiei și prin programe interne de „renunțare la fumat” pentru angajații Aflofarm.

Sprijin pentru cercurile științifice

Susținem cercetarea și inițiativele (conferințe, simpozioane) comunității științifice. Lucrăm îndeaproape cu Universitatea Medicală din Łódź.

Sprijin pentru unitățile medicale

Susținem unitățile medicale din Polonia prin achiziționarea de echipamente profesionale și modernizarea anumitor secții selectate, pentru beneficiul direct al pacienților. Lucrăm îndeaproape cu Centrul Medical Pabianice și cu Centrul Polonez pentru Sănătatea Mamei din Łódź.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica de confidențialitate