Certificate GMP

În Aflofarm, toate produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardele de certificare GMP (Good Manufacturing Practice). Această practică asigură că produsul medicamentos și ingredientul activ sunt fabricate și controlate în mod corespunzător cu utilizarea prevăzută a acestora și în conformitate cu cerințele specificațiilor și documentelor care servesc drept temei pentru autorizarea comercializării medicamentelor.

Laborator de microbiologie

Aflofarm are un laborator de microbiologie inovativ și foarte bine echipat, care testează puritatea microbiologică a tuturor produselor noastre.

Cum ne asigurăm cea mai bună calitate?

Calitatea farmaceutică

Ceea ce au in comun activitatea noastră și categoriile noastre extinse de produse este calitatea farmaceutică. Aceasta înseamnă că toate produsele Aflofarm, inclusiv dispozitivele medicale, produsele cosmetice și suplimentele alimentare, sunt fabricate în aceleași condiții de mediu ca și medicamentele, în conformitate cu standarde de top privind calitatea.

Standarde înalte

Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru îndeplinirea cerințelor legislației poloneze, precum și a standardelor globale aplicate în mod obișnuit (ISO, GMP), ceea ce este evidențiat în certificatele care ne sunt acordate anual de către organizații internaționale.

Siguranță garantată

Vă garantăm că toate dispozitivele noastre medicale sunt sigure de utilizat, că toate suplimentele noastre alimentare conțin doar ingrediente de cea mai bună calitate și că eficacitatea tuturor medicamentelor este validată cu cercetări adecvate.

Siguranța la locul de muncă

Ne pasă de siguranța angajaților noștri. Sistemul nostru de management al sănătății și securității în muncă ne oferă instrumente excelente pentru analiza avansată a pericolelor de muncă și prevenirea accidentelor de muncă sau a bolilor profesionale. Eforturile noastre sunt recunoscute de Institutul Central pentru Protecția Muncii, care ne-a acordat Golden Safety Leadership Card.

Standarde de vârf

Divizia de Asigurare a Calității supraveghează îndeplinirea cerințelor sistemelor de calitate implementate și funcționale și continuă să le îmbunătățească:

Bune practici de fabricație (GMP)

Certificate GMP pentru toate locațiile de producție emise de inspectorul farmaceutic-șef

Standardul PN-EN ISO13485: 2012

Sistem de management al calității dispozitivelor medicale, certificat de management PN-EN ISO 13485: 2012

Aflofarm Pharmacy Polska Sp. z o.o. are de asemenea următoarele sisteme implementate:
  • Standardul PN-N 18001:2004
  • Standardul EN ISO 9001:2008
    i EN ISO 14001:2009
  • Standardul EN ISO 22000:2005
  • Standardul EN ISO 22716 : 2007

Sistemul de farmacovigilență al medicamentelor în conformitate cu Legea farmaceutică din 6 septembrie 2001, Directiva 2010/84 / UE, Regulamentul (UE) nr. 1235/2010 și Regulamentul de punere în aplicare (UE) 520/2012. Bune practici de distribuție în conformitate cu Regulamentul Ministerului Sănătății din Polonia din 13 martie 2015.

Avem grijă de mediu

Nu suntem indiferenti faţă de mediul natural. Prin urmare, în interesul viitorului nostru și al mediului înconjurător, am implementat și respectam Sistemul de Management al Mediului. Monitorizăm constant impactul companiei asupra mediului și chiar cel mai mic impact negativ al activității noastre asupra mediului înconjurător. Ne supunem standardelor raționale de gestionare a materiilor prime și a deșeurilor.

Prioritățile Aflofarm includ asigurarea unei calități de top a produselor și satisfacția consumatorilor.

Preocuparea noastră pentru cea mai înalta calitate și siguranța a produselor este exprimată în politica noastră de sistem de management integrat, care acoperă obiectivele și angajamentele noastre:

De asemenea, furnizăm fise tehnice actualizate privind siguranta anumitor produse specifice.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica de confidențialitate