Istoria Aflofarm

Compania noastră a fost fondată în 1989 sub numele Aflopa. De atunci, compania a urcat în clasamentul farmaceutic în fiecare an pentru a deveni în cele din urmă liderul pieței de produse fără prescripție din Polonia începând cu anul 2012.

Aflați despre creșterea uneia dintre cele mai mari companii farmaceutice din Polonia

Andrzej Furman

Andrzej Furman și soția sa deschid Aflopa, o companie de producție și comercializare produse farmaceutice.

1989

Știați că...

În 1991, compania investește fondurile inițiale în producția de medicamente și produse farmaceutice. La sfârșitul anului 1991, Ministerul Sănătății și Bunăstării a eliberat o licență pentru producerea primei formule, Mentho-Paraffinol. Laboratorul Galen a lansat producția într-un spațiu închiriat în Ksawerów.

Compania lansează producția de medicamente la fabrica din Ksawerów

Se deschide primul laborator Galen

1991

Se deschide fabrica de producție de medicamente din Rzgów.

1994

Fabrica de medicamente din Rzgów și Laboratorul Galen din Łódź au fost primele unități din macroregiunea Łódź care au primit licențe de fabricație farmaceutică.

1995

Știați că...

Fabrica de medicamente din Rzgów a fost inaugurată în decembrie 1994 cu o capacitate de producție de 1 milion de cutii pe lună. Conceptul de construcție s-a bazat pe bunele practici de fabricație (GMP) ale industriei farmaceutice inovatoare. Astăzi, fabrica este specializată în producerea de produse in formă lichidă (inclusiv siropuri și suspensii).

Compania introduce primul medicament cu prescripție medicală - Gastoren, care conține ranitidină sub formă de sirop.

1998

Este deschisă o noua fabrică în Pabianice.

1999

Știați că...

Astăzi Aflofarm deţine până la 123 de medicamente fără prescripție și 30 de medicamente cu prescripție. Aceasta face ca Aflofarm să fie unul dintre cei mai mari producători polonezi de medicamente.

Fabrica din Ksawerów se lansează ca fabrică farmaceutică Aflofarm

2001

Știați că...

Astăzi Aflofarm deţine până la 123 de medicamente fără prescripție și 30 de medicamente cu prescripție. Aceasta face ca Aflofarm să fie unul dintre cei mai mari producători polonezi de medicamente.

Numele este schimbat în Aflofarm Pharmacy Polonia

2001

2005

Aflofarm își modernizează fabrica din Ksawerów.

Jacek Furman ocupă funcția de director general al companiei.

2006

Compania intră pe piața produselor dermocosmetice

Aflofarm este prima companie din lume care oferă dovezi științifice pentru utilizarea sigură a meloxicamului și lansează primul medicament OTC care conține această substanță (Opokan).

2010

Aflofarm devine liderul pieței de OTC (produse fără prescripție medicală) din Polonia.

2012

Lansarea comercială a Desmoxan (Defumoxan).

2013

Produsele Aflofarm sunt disponibile în 30 de țări din întreaga lume.

2016

Știați că...

Ori de câte ori lansăm produse noi, facem acest lucru în beneficiul consumatorilor. Printr-o analiză atentă a pieței, ne străduim să le oferim un plus de valoare pe lângă soluția problemei lor. Diohespan, de exemplu, a fost primul produs din Polonia care conține 1000 mg diosmină pentru a permite reducerea numărului de comprimate luate. Pentru mai multe informații despre produsele inovatoare ale Aflofarm, vă rugăm să faceți clic pe tabul Cercetare&Dezvoltare.

Știați că...

Introducerea citizinei ca medicament fără prescripție și implementarea unei campanii largi de publicitate pentru produsul nostru au produs o creștere semnificativă a consumului de citizină în Polonia și, probabil, a fost principalul motiv pentru care 500.000 de oameni au renunțat la fumat între 2013 și 2014 (W. Zatonski, M. Zatonski) . Cercetările arată că începând cu 2005 citizina a fost utilizată de către 2,6 milioane de persoane, adică aproximativ 30% dintre fumători (Tutka, Wahl, Dąbrowa, Błażej).

Se înființează Fundația Aflofarm.

2017

Aflofarm introduce primul medicament din lume care conține furazidină sub formă de suspensie.

2017

2018

Trec Nutrition, producător de nutrienți pentru sportivi, se alătură Aflofarm.

2018

Aflofarm activeaza în domeniul sănătăţii de 30 de ani.

2019

Aflofarm crește din ce în ce mai rapid de la an la an și își consolidează poziţia de lider pe piața medicamentelor fără prescripție din Polonia.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica de confidențialitate