Aflofarm este o companie care acordă o atenție deosebită responsabilității sociale în activitățile de afaceri de zi cu zi. Proiectele noastre de CSR sunt realizate prin două fundații: My Kochamy Pabianice (WE Love Pabianice) - o fundație locală care operează în regiunea Pabianice, şi Fundația Aflofarm, care operează la nivel național. Compania este, de asemenea, membră a Forumului de Afaceri Responsabile - cea mai veche și cea mai mare organizație non-guvernamentală din Polonia care operează în zona de responsabilitate socială corporativă.

Logo Fundacji Aflofarmu
Activitatea fundației
  • Campanii educaționale pe teme legate de sănătate, inclusiv campanii sociale
  • Sprijin pentru instituții medicale și instituții științifice
  • Sprijin pentru cercetarea medicală

Despre Fundația Aflofarm

Scopul principal al Fundației este promovarea asistenței medicale preventive

Caritatea este o parte importantă a companiei noastre de ani de zile. Numai în 2016, Aflofarm a cheltuit peste 1 milion de PLN(zloţi polonezi) pentru activitatea de responsabilitate sociala. Pentru a îmbunătăți și mai mult această activitate, compania a înființat Fundația Aflofarm în ianuarie 2017 pentru a promova asistența medicală preventivă, un stil de viață sănătos, și pentru a face cunoscute farmaciile și medicamentele. În plus, Fundația oferă finanțare pentru campanii sociale și culturale și sprijină educația, finanțând burse științifice pentru studenți supradotați, precum și cercetări în domeniul farmaciei și medicinei.

Aflați mai multe

Susținem comunitățile locale

Compania are grijă de comunitatea locală și sprijină unitățile medicale locale, precum și evenimente culturale și sportive, în principal prin Fundația „Iubim Pabianice”, care operează în oraș și în regiunea administrativă. Printre alte achiziții, compania a finanțat un laser Holmium, a echipat secția de anestezie a Centrului Medical Pabianice, a oferit sprijin financiar pentru modernizarea Clinicii de Pediatrie, Imunologie și Nefrologie a Centrului Polonez pentru Sănătatea Mamei din Łódź.

Accesați site-ul web al fundației
We Love Pabianice
Știați că...

Fundația We Love Pabianice a avut grijă de renovarea Parcului Słowacki - unul dintre cele mai mari parcuri din Pabianice.

Voluntariatul angajaților

Angajații Aflofarm fac voluntariat in campanii desfasurate pentru susținerea inițiativelor externe, precum cele are organizatiei caritabile Noble Parcel (acordarea de donatii private pentru familiile aflate in dificultate) și pentru ajutorarea adăpostului local pentru animale. Aflofarm contribuie, de asemenea, la sprijinirea unor organizații aflate în dificultate.

 

Szlachetna paczka

Nobel Parcel

Schronisko dla zwierząt

Adăpostul pentru animale

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica de confidențialitate